Гігантські мушлі фаршировані тунцем з сиром фета і зеленим горошком та запечені у вершках з часником і пармезаном.
Потрібно:
- Паста "мушлі" 20
- Тунець консервований в олії 240
- Зелений горошок консерв. 100
- Сир Фета 75
- Яйце куряче 1
- Цибуля ріпчаста 1
- Перець мелений чорний
Пасту "приміряти" до посуду, в якому будуть запікатися мушлі і відварити у підсоленій воді до готовності на 1-2 шт. меньше, ніж розмістилося у форму.
З тунця злити олію в сковороду та пасерувати мілкопорізану цибулю з чорним (або чилі) меленим перцем до прозорості.
На повільному вогні додати до цибулі розім'ятий тунець та зелений горошок, легенько перемішати.
Додати сир Фета та дати йому розчинитися, помішуючи.
Зробити ямку всередені та вибити куряче яйце, збити виделкою, перемішати з вмістом сковороди та одразу вимкнути вогонь.
Начинити відварені холодні мушлі складаючи в форму змащену оливковою олією.
Приготувати заливку:
- Часник( великі зубчики) 2
- Вершки 100
- Тім'ян 1
- Пармезан тертий 50
Часник вичавити в баночку з-під тунця, додати тім'ян та влити вершки.
Посипати тертим пармезаном фаршировані мушлі.
Легенько полити мушлі заливкою за допомогою ложки так, щоб заливка попадала і в середину пасти.
Запікати мушлі фаршировані тунцем з фетою та зеленим горошком при 180 град. 20 хвилин.
Подавати фаршировані мушлі запечені у вершках з пармезаном, тім'яном і часником прикрасивши свіжим базиліком.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиВиглядає дуже смачно і всі інгредієнти, які я люблю. Дякую за рецепт.
На здоров'я!!!!!
Дуже гарно і дуже смачно!