Для приготування смачної пасти з цікавим відтінком смаку і аромату, потрібно зовсім небагато... та готується просто в сковороді без проблем.
Потрібно на 3 порції:
- Паста 250 г
- Цибуля 1 шт.
- Оливкова олія 1 ст. л.
- Тунець в олії з чилі 1б. -180 г
- Каперси 1 ст. л.
- Томати 200 г
- Лайм-міні 2 шт.
- Паличка кориці 1 шт.
- Сіль за смаком
- Пармезан,базилік за смаком
- Вода 750 мл
Все підготуйте для приготування пасти.
Цибулю поріжте мілким кубиком, томати крупнішим. Лайм розріжте навпіл. Відкрийте тунець та злийте олію на велику і широку сковороду, в якій будете готувати пасту,додайте оливкову олію.
Поставте сковороду на повільний вогонь та додайте цибулю. Через хвилину всипте в сковороду суху пасту, додайте каперси.
Додайте до пасти томати, лайм та корицю (паличку можна замінити 1/3 ч.л. меленої)
Додайте до сковороди тунець, сіль, влийте воду та перемішайте. Дайте закипіти на великому вогні, зменшіть вогонь та накрийте кришкою.
Готувати пасту з твердих сортів пшениці в соусі потрібно до стану "аль денте".
Подавати пасту в соусі з тунцем, томатами, каперсами, лаймом та корицею... гарячою посипавши базиліком та пармезаном.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЯк мені подобається твої пасти у сковороді! Просто супер! До речі, я теж люблю "бантики".
Пасту з корицею, ще не пробувала
це смачно,як із маринованими помідорами