Картопелька з рибкою під помидорками - це смачна вечеря для всієї сім’ї.
Ингредиенты
- Картопля 300-400 г.
- Цибуля 1 шт.
- Риба 600-700 г.
- Сметана 100 г.
- Французька гірчиця 2-3 ст. л.
- Помідори (не соковиті сорти) 200-300 г.
- Часник 1-2 зубчика
- Зелень
- Сіль, спеції за смаком
- Твердий сир 100 г.
Картоплю ріжемо та вкладаємо на дно форми.
Якщо не впевнені чи картопля пропечеться, то краще приваріть.
Далі викладаємо нарізану рибу (у мене скумбрія).
Посипаємо приправою.
Змазуємо соусом зі сметани та гірчиці.
Засипаємо натертим сиром і ставимо в духовку при 200-220° на 30-40 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиСмачна вечеря
Дякую)
А особливо для тих, хто любить рибку
Ситна вечеря, і скумбрія улюблена