Є дуже багато рецептів приготування чанахів, запропоную свій, який прижився в моїй сім"і.
Ингредиенты
- картопля 600 г
- мясо 600 г
- суха квасоля 150 г
- цибуля ріпчаста 100 г
- морква 100 г
- часник
- томатна паста 1 ст. л.
- борошно 2 ст. л.
- олія
- спеції
Спочатку відварюємо квасолю.
Мясо нарізаємо досить великими кусочками та підсмажуємо на невеликій кількості олії до готовності(приблизно 25 хв.)
Картоплю нарізаємо кубиками та теж підсмажуємо на олії 15 хвилин,солимо.
Моркву натерти на терці, цибулю нарізати кубиками.
Підсмажити овочі до золотистого кольору.
Перекласти мясо у банячок, додати картоплю, залити водою , щоб покривала повністю мясо з картоплею.
Довести до кипіння та варити 10 хвилин.
Додати туди моркву та цибулю, квасолю.
Борошно підсмажити на сухій сковорідці до світло-коричневого кольору. Дати охолонути і перемішати з 0.5 склянкою холодної води.
Заправити томатною пастою, додати борошно з водою. Після додавання борошна чанахи стануть густіші.
Перед подачею за бажанням додати часник. Смачного!
Комментарии
следить за комментариями