Рекомендую приготувати цей смачний, легкий і ніжний томатний суп-пюре, поки ще є помідори, а зараз вони солодкі,м'ясисті і запашні... та зробити його більш поживним за допомогою яйця та молока.
Готується швидко та легко.
За смаком можна приправити
діжонською гірчицею, часником і базиліком.
На 3-4 порції:
- Помідори 500-600 г
- Масло вершкове 2 ст. л.
- Борошно 2-3 ст. л.
- Томатна паста 1 ст. л.
- Бульйон 2 склянки
- Яйце куряче 1 шт.
- Молоко свіже 1 склянка
- Сіль, перець червоний "ЧІЛІ" за смаком
Краще взяти антипригарну каструлю та одразу все готувати в ній.
Розтопити вершкове масло,можна додати ложку оливкової оліїї,щоб масло не згоріло.
Всипати просіяне борошно та перемішати.
Смажити борошно декілька секунд до появи приємного аромату і кольору.
Додати томатну пасту,перемішати.
Смажити пасту з маслом і борошном 2-3 хвилини.
Влити ів каструлю томатне пюре.
Додати бульйон.
Бульйон може бути любим, в мене заморожений зі свинячого язика.
Поварити томатний суп 3 хвилини.
Додати перець чілі,продовжувати варити на повільному вогні.
В мисочку вбити одне куряче яйце.
Збити яйце та додати молоко.
Тонкою цівкою влити яйце з молоком до томатного супу постійно помішуючи.
Вимкнути суп.
Подавати томатний суп-бульйон можна з сухариками, приправивши часником,
діжонською гірчицею та базиліком- за смаком.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиКлассный антидепрессантный супчик! Мои любимые цвета! Иннуш, а чем это ты помидоры перетираешь?
штучка такая итальянская))))))))) очень удобная вещь, все семечки и шкурки остаються отдельно.
З яйцем та молоком дуже цікаво)
так,цікаво смачно-спробуйте!
А гренок то пожалела))
О,явилась не запылилась Досыпала,досыпала,я гренок
Машка, я тебя люблю
Вот это правильно! А я то тебя как люблю!!!