Я навіть не хочу розказувати, як це смачно!!!
Таке м'ясо, карамелізоване у домашньому вині та тушковане у молоці, потрібно просто спробувати! Хто не їсть м'ясо, може
приготувати курку.
Потрібно:
- Свинина 600-800 г
- Вино червоне(домашнє) 150 мл
- Молоко 0,5 л
- Тім'ян 1 ст.л
- Вершкове масло 50 г
- зелень для соусу
- сіль за смаком
В каструлі мультиварки розтопити вершкове масло та смажити свинину порізану на порційні куски 3-5 хвилин.
Перевернути куски свинини на інший бік,посипати тім'яном та посолити.
Коли куски м'яса підсмажаться з іншого боку, потрібно влити в мультиварку до свинини 75 мл червоного вина.
Дати вину випаруватися.
Перевернути свинину та знову влили 75 мл вина. Посипати м'ясо тім'яном.
В мене вино напівсолодке,тому свинина вийшла карамелізованою у вині.
Як тільки вино випарується влити до свинини молоко.
Закрити кришку мультиварки та тушкувати м'ясо 30-40 хвилин.
М'ясо дістати та загорнути у фольгу.
Соус злити.
Перебити соус від свинини блендером та додати подрібнену зелень за смаком і бажанням.
Подавати свинину з смачним соусом.
Я на гарнір подавала
моркву-гриль.
Смачна соковита свинина карамелізована у вині та тушкована в молоці з неперевершеним соусом.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиммм ... вже на фото видно, яке смачне мясо. Ще ніколи не тушила мясо з вином та молоком, треба спробувати!
Це дуже смачно! Я би таке м'ясо їла кожен день!
С 6-го фото начинаешь захлебываться слюной
да,сладкое вино сделало свое дело,по-моему оно было малиновым
Это — как мои шашлыки в шампанском Вот вкусно мясо в сладком и все тут! И красивее!
да,да,да
А соус,девочки,а соус.....мммммммм....
Я бы его и без соуса, из мультиварки, как кошка, вытащила бы и съелаАромат же там какой!
Женечка,соусу я бы все таки уделила внимание! этож там,вино,молоко,сок мяса,тымьян...это ммммммм....,еще и макароны хватает полить ним