Татарський соус називається так тому, що до його складу входять солоні огірки (корнішони), якими, як вважали французи, харчуються татари.
Ингредиенты
- Майонез 100 г.
- Хрін тертий 0,5-1 ст. л.
- Солоні огірки 2-3 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Петрушка різана 1 ст. л.
100 грамів майонезу.
По вазі, а не по об’єму.
Додаємо, приблизно, 1 ст.л. хріну.
Взагалі треба звичайний хрін, але в магазині є тільки з буряком.
Тому мій соус буде трохи рожевим. На смак це не впливає.
Огірки мариновані (маленьких 3 шт., якщо великий, то 1).
Головне, щоб вони не були квашені та кислі.
Огірочки ріжемо мілко, можна натерти на тертці, але мені подобається шматочками.
Потім ріжемо мілко цибулю.
Додаємо ложку петрушки та все ретельно перемішуємо.
Особливо смачно з вареними яйцями та стравами з яєць.
Наприклад, з
яєчними котлетами.
Комментарии
следить за комментариямиА с буряком, наверно, вкусней! Попробую с малосольными огурчиками.
смачний соус)