Вийшло неймовірно смачно.Соковиті і ніжні голубці, дуже смачний вершково-шпинатний соус.
Голубці:
- капуста
- куряче філе 100 г.
- соєвий соус 2 ст. л.
- кабачок 1/2 шт.
- горошок зелений 3 жмені
- Соус:
- цибуля 3 шт.
- вершки 20% 200 мл.
- борошно 1 ст. л.
- вершкове масло 2 ст. л.
- шпинат 2 ст. л.
- сіль
- розмарин
Великі листя молодої капусти зняти і залити окропом на пару хвилин, щоб стали м'якими
Філе нарізати та замаринувати в соєвому соусі та розмарині.
Кабачок порізати тоненько.
Беремо лист капусти, викладаємо на нього рядком шматочки курки.
Потім в ряд викладаємо кабачок
і зелений горошок.
За бажанням можна підсолити, але мені вистачило соєвого соусу.
Загортаємо наші голуці.Також робимо інші.
Готуємо соус.Цибулю ріжемо кубиком.
Доводимо її до прозорості на сковороді з вершковим маслом.
Потім всипаємо трохи борошна і перемішуємо.
Потім вливаємо вершки і робимо мінімальний вогонь.Додаємо шпинат.
Даємо шпинату трошки протушитися , солимо і знімаємо з вогню.
Заливаємо соусом голубці і відправляємо в розігріту духовку 180С.на 20-25 хвилин.
Комментарии
следить за комментариями