Баклажани з болгарським перцем

Автор: richinna 10 Сентября 2016
Баклажани з болгарським перцем
Рецепт швидкого маринування баклажан, які наминають за обидві щоки,.навіть ті хто їх не любить! )))
Смачна закуска з баклажан, смак яких добре маскує болгарський перець і часник. 
Продовжую експерементувати і вигадувати рецепти, з надією нагодувати своїх домочадців баклажанами. 
Баклажани не смажаться, а варяться у маринаді, тому вони готові для вживання вже після остигання. 
Також можете спробувати пікантну закуску з баклажанів та кабачків.

Потрібно:

  • Баклажан 3 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Перцюга 3 г
  • Сіль 1 ч.л.
  • Цукор 2 ст. л.
  • Оцет 2-3 ст. л.
  • Вода 400 г
  • Часник 5 зубч.
  • Олія 1-2 ст. л.
Баклажани почистити та порізати повздовж на пластини. Посолити сіллю та дати баклажанам пустити сік. 
Промити баклажани під проточною водою.
Болгарський перець і перцюгу подрібнити в блендері. Додати 1 ч.л.солі, цукор,олію та оцет. Перемішати.
Закип'ятити воду та додати перець зі спеціями.
В маринад опускати партіями баклажани та варити 2-3 хвилини.
Зварені баклажани в маринаді викладати в ємність та пересипати подрібненим часником. 
Зварити слідуючу партію та викладати пересипаючи часником. 
Залити баклажани залишками гарячого маринаду та залишити до повного остигання.
Швидко мариновані баклажани можна куштувати з канапками
або подавати як закуску, закрутивши мариновані в болгарському перці баклажани равликами. 






Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 10 Сентября 2016
# 0

Гадаю, чого це на головному фото баклажани на баклажани не схожі, а вони в тебе білі! Вот у чому секрет 
Я впевнена твоя страва дуже смачна 

richinna 11 Сентября 2016
# 0

Ксюша, вони просто без шкірки, а ще я їх перекрутила як "Хворост" ну і перець дав їм  такий колір

Ксюша 11 Сентября 2016
# 0

Таки зовсім без шкіри , а я не догледіла 

richinna 11 Сентября 2016
# 0

я зараз в любій страві з баклажан знімаю шкірку, я то їх люблю і знаю про користь баклажан,на відміну від моїх рідних, але шкірка мене в них дратує

Oksana_sadova 12 Сентября 2016
# 0

Дуже апетитно виглядають

gutka 14 Сентября 2016
# 0

візьму рецепт на замітку, перець обожнюю))) 

richinna 22 Сентября 2016
# 0

Просять повторитивідказати не можу,бо дійсно смачно, йду готувати

gutka 22 Сентября 2016
# 0

добре що можна попросити....інколи і мені хочеться взяти вихідний на кухні)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014