Рецепт швидкого маринування баклажан, які наминають за обидві щоки,.навіть ті хто їх не любить! )))
Смачна закуска з баклажан, смак яких добре маскує болгарський перець і часник.
Продовжую експерементувати і вигадувати рецепти, з надією нагодувати своїх домочадців баклажанами.
Баклажани не смажаться, а варяться у маринаді, тому вони готові для вживання вже після остигання.
Також можете спробувати пікантну закуску з баклажанів та кабачків.
Смачна закуска з баклажан, смак яких добре маскує болгарський перець і часник.
Продовжую експерементувати і вигадувати рецепти, з надією нагодувати своїх домочадців баклажанами.
Баклажани не смажаться, а варяться у маринаді, тому вони готові для вживання вже після остигання.
Також можете спробувати пікантну закуску з баклажанів та кабачків.
Комментарии
следить за комментариямиГадаю, чого це на головному фото баклажани на баклажани не схожі, а вони в тебе білі! Вот у чому секрет
Я впевнена твоя страва дуже смачна
Ксюша, вони просто без шкірки, а ще я їх перекрутила як "Хворост" ну і перець дав їм такий колір
Таки зовсім без шкіри , а я не догледіла
я зараз в любій страві з баклажан знімаю шкірку, я то їх люблю і знаю про користь баклажан,на відміну від моїх рідних, але шкірка мене в них дратує
Дуже апетитно виглядають
візьму рецепт на замітку, перець обожнюю)))
Просять повторитивідказати не можу,бо дійсно смачно, йду готувати
добре що можна попросити....інколи і мені хочеться взяти вихідний на кухні)