Гарбуз в пісному клярі

Автор: richinna 6 Января 2016
Гарбуз в пісному клярі
Солена пряна страва з гарбуза до пісного столу.

Потрібно:

  • Гарбуз 500 г
  • Борошно 1 скл.
  • Паприка,куркума по 1 ч.л.
  • Трави: базилік,орегано,майоран,тім'ян по 1 ч.л.
  • Розпушувач 1 ч.л.
  • Сіль 1-1,5 ч.л.
  • Вода, олія
  • Кунжут за смаком
Гарбузи цього року...як декоративні))) В мене весь цей гарбуз вагою 500 г.))) 
Гарбуз помити,спочаткутонко порізати, а потім почистити, так набагато легше і простіше.
Борошно просіяти, додати всі спеції та перемішати.
Розпушувач можна замінити 0,5 ч.л. соди. 
Все добре вимішати.
Влити воду до борошна зі спеціями та замісити густий кляр. Дати пісному кляру постояти 5-10 хвилин.
Кляр має бути такої густоти,щоб добре тримався на овочах. Можна в такому клярі смажити не тільки гарбуз чи болгарський перець алей інші овочі. 
Спеції підбирайте за своїм смаком, обов'язкова позиція-куркума!
Смажити гарбуз на олії з обох боків. З однієї сторони можна посипати кунжутом,на рідке тісто.
Викласти гарбуз в пісному клярі на паперові рушники.
Куштувати можна смажений гарбуз, як гарячим так і холодним. 


Смачної Вам ВЕЧЕРІ і з наступаючим РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!! 
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 6 Января 2016
# 0

і тебе з Різдвом!

richinna 6 Января 2016
# 0

timtatka 6 Января 2016
# 0

Яка смаковучненька й гарна страва . З Різдвом!

richinna 7 Января 2016
# 0

Дякую! З Різдвом,здоров"я Вам і Вашим родинам!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014