Існує дуже багато варіантів кабачкової ікри - пропоную приготувати кабачкову ікру з грибами.
Ингредиенты
- кабачок 1 шт.
- морква 1 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- олія
- томатна паста
- печериці 200 г.
- зубки часнику 2 шт.
Цибулю почистити, помити і нарізати. Викласти в сковорідку.Моркву почистити, помити і натерти на грубій тертці. Додати до цибулі.
Кабачки помити,почистити і нарізати кубиками.
Додати до моркви з цибулею.
Печериці почистити, помити і нарізати довільно. Додати печериці до цибулі, моркви та кабачків.
Налити олію і 50 мл води.
Сковорідку накрити кришкою і поставити на вогонь. Тушити овочі з грибами 20 хвилин на середньому вогні до готовності, періодично помішуючи. Коли овочі і гриби стануть м'якими, додати 1 столову ложку томатної пасти, посолити і перемішати.
Тушити ще 10 хвилин. Додати до овочів 2-3 зубчики часнику, подрібнивши його. Збити всі інгредієнти блендером до консистенції густого пюре.
Комментарии
следить за комментариямиОдна моя кума,в мене їх чотири))) готує на зиму грибну ікру із підпеньків, а кабачкову з грибами я ще не пробувала. думаю смачно,кабачкова ікра це таки класика
Дуже люблю кабачкову ікру