Ингредиенты
- молода капуста (листочки) 8 шт.
- сир домашній 350 г.
- жовток 1 шт.
- часник(зубці) 3 шт.
- масло вершкове 2 ст. л.
- кріп
- сіль
- мелений чорний перець
- масло веркове для обсмажування
Капусту розбираємо на листя, потім листя, відварюємо в підсоленій воді, хвилини 3, виймаємо і складаємо в друшляк, поливаємо крижаною водою (листя збережуть колір) обрізаємо з них все тверді частини.
Сир протерти через сито, додати в нього 2 ст. л.вершкового масла, часник, цукор, жовток,кріп і сіль. Ретельно перемішати.
Викласти на кожен капустяний лист по 2 ст. л.приготовленої начинки. Згорнути листя у вигляді голубця.
Розігріти в сковорідці вершкове масло, покласти отримані голубці і обсмажити з двох сторін, по 5 хв. з кожної сторони. Подавати гарячими.
Комментарии
следить за комментариямиОтличное блюдо!![](/img/smiles/girl_claping.gif)
Дякую
Це дуже смачно )
Оце ж треба? Думки зійшлись
я часто бачила цей рецепт в інтернеті з такою начинкою, та як завжди — народила нову ідею
теж хочу поділитися, але на все часу невистачає
Добре, що ти поділилася цією, бо страва хороша багато кому пригодиться і буде цікава.
Дякую,Інна
Я цей рецепт знайшла в журналі"Приятного аппетита". Готувала ще минулого року,але не робила фото і не виставляла його, а цього року вирішила повторити , бо це смачно та швидко. Чекаю на твій з новою ідеєю![](/img/smiles/girl_wink.gif)
Як цікаво![](/img/smiles/girl_angel.gif)
І дуже смачно
Дякую![](/img/smiles/heart.gif)
Цікава начинка, треба й собі приготувати, думаю особисто мені смакуватиме.
Нам з чоловіком дуже вони смакують
спробуй Катя, чекаю на враження
Дякую!