Мариновані перепелині яйця

Автор: Oksana_sadova 23 Апреля 2017
Мариновані перепелині яйця
Замість перепелиних яєць, можна використовувати звичайні курячі яйця, але маринувати їх потрібно  довше. Також можна регулювати прянощі, відповідно до Ваших вподобань.

Ингредиенты

  • яйця перепелині 10 шт.
  • часник (зубці) 3 шт.
  • оцет винний білий 100 мл.
  • перець чілі 1 шт.
  • лист лавровий 1 шт.
  • петрушка
  • суміш перців
Відварити та очистити від шкарлупок яйця.
В баночку нарізати часник.
Викласти яйця зверху.
В сотейник налити 100 мл води , додати оцет, лавровий листок і подрібнений часник чилі та закипятити. Гарячим, але не кипятком залити яйця і закрити кришкою банку. Поставити в холодильник, можна зберігати біля тижня в холодильнику. Готові вони вже через 24 години. 
Перед подачею на стіл обваляти яйця  в подрібненій петрушці та суміші перців.

Яйця виходять досить гострі, так що регулюйте за смаком перець-чилі та оцет.
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 23 Апреля 2017
# 0

Дуже цікаво! А  що з ними робити? Додавати у салати?

Oksana_sadova 23 Апреля 2017
# 0

Я такі перший раз спробувала зробити. Їх можна вживати як окрему страву,вони виходять досить гострі і з кислинкою, як для мене то  вони на любителя і можна додавати до салатів,так мені більше сподобалося

konfairy 23 Апреля 2017
# 0

Zmeychka 30 Апреля 2017
# 0

Никогда такие не пробовала, но рецепт интересный!

Oksana_sadova 2 Мая 2017
# 0

Я також спробувала перший раз не часто, але буду повторювати, бо цей рецепт на любителя

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014