Оселедці по-шведськи

Автор: Oksana_sadova 18 Января 2018
Оселедці по-шведськи
Хочу запропонувати рецепт надзвичайно смачного оселедця по-шведськи. Цей рецепт я знайшла на сайті Вікторіїї Попін і  його готую на Різдво.

Ингредиенты

  • малосольні оселедці 3 шт.
  • морква 2 шт.
  • цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Маринад:
  • вода 400 мл.
  • оцет 9% 250 мл.
  • цукор 150 г.
  • сіль 1 ч.л.
  • зернята коріандру 1 ч.л.
  • чорний перець горошком 1 ст. л.
  • горошини духмяного перцю 8 шт.
  • гвоздика 5 шт.
  • зернята гірчиці 1 ст. л.

Усі інгредієнти для маринаду довести до кипіння та повністю охолодити.


Я беру готовий оселедець. Якщо ви берете звичайний оселедець з головою, тоді потрібно видалити голову, нутрощі, розділити на філе та зняти шкірку. Залити холодною водою та залишити на 2 години, зміняючи воду після першої години відмочування.
Цибулю та моркву нарізати півкільцями. Скласти в банку.

Додати нарізаний оселедець.

Трохи перемішати й залити холодним маринадом( щоб шматочки оселедця були повністю занурені в маринад). Накрити банку кришкою та поставити в холодильник на 24 години.

Його можна зберігати в холодильнику до 2-х тижнів.
Смачного!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 18 Января 2018
# +1

Мммм! Смачненько !

Oksana_sadova 11 Февраля 2018
# 0

Дякую! Нам було смачно)))

SvetlanaAnikanova 19 Января 2018
# +1

Дуже смачно! До картоплі саме те.

Oksana_sadova 11 Февраля 2018
# 0

Дякую!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014