Салат-намазанка з печінкою тріски

Автор: richinna 4 Мая 2017
Салат-намазанка з печінкою тріски
Добре смакує, з печінки тріски салат-намазанка, з канапками житнього хліба підсмаженими або підсушеними в духовці.

Потрібно:

  • Яйце куряче варене 6 шт.
  • Печінка тріски консервована 1 бан.
  • Гірчиця зернова 1 ст. л.
  • Зелена цибуля 1/2 в'язочки
  • Помідора 1-2 шт.
  • Сіль,перець за смаком
Печінку тріски разом з олією розчавити виделкою.
Додати порізані кубиком яйця та помідору.
Додати до намазанки зернову гірчицю.
Подрібнену зелену цибулю та перемішати салат.
Шматочки житнього хліба підсмажити на сковороді або підсушити в духовці.  

Намастити канапки салатом-намазанкою з печінкою тріски. 

Смачного!

30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 4 Мая 2017
# 0

Гарні канапки.

konfairy 4 Мая 2017
# 0

Саме з житнім хлібом або домашнім! Ой, це той помидор?. А справжніх ще довго чекати...Але у мене є кетча по-славутськи, то ж спробую додати трошечки.

Oksana_sadova 5 Мая 2017
# 0

Zmeychka 6 Мая 2017
# 0

Вкусная намазочка! Печень трески с помидоркой очень хорошее сочетание

ilonka 6 Мая 2017
# 0

Увидела эти бутерброды сейчас, когда в магазин бежать уже поздно, а попробовать очень хочется! Пришлось заменить лук на укроп, а печень трески на тунца Попробую потом и правильные ингредиенты, но даже так ооооочень вкусно!!!! Спасибо огромное!

konfairy 6 Мая 2017
# 0

Кого-то это мне очень напоминает...

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014