Смачний паштет з сирого свинячого сала з різними смаками. Рекомендую смакувати саме з чорним бородинським хлібом.
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Смачний паштет з сирого свинячого сала з різними смаками. Рекомендую смакувати саме з чорним бородинським хлібом.
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Свіже сало 500-600г Сало перемолоти на м'ясорубці! |
Додати до сала чорний перець. |
Також до сала з часником та перцем додати сіль. |
Все добре перемішати. Розділити сало на чотири частини. |
Скачати з сала шарики та викласти закусочне сало з часником та приправами на канапки з бородинського хліба або просто намастити на бородинський хліб. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиОтлично! Спасибо Инна!
Кушауте на здоровье! и к борщику,и к водочке и на пикничке
я так сало не употребляю, муж бы слопал с борщиком
а я люблю такие "мужские" штучки
я больше по сладкому
Да что говорить,отличный рецепт!Вроде обычное сало,но какая подача!!!Спасибо автору!!!
И Вам спасибо!
Ух ты, какой наборчик! Ну Инна! Ну выдумщица!
а шо делать?
Ты, главное, почаще выдумывай! Меня твои шедевры частенько выручают!
Дай боже добробуту Україні та її жіночкам!