Дуже ситний та ароматний пиріг.
Потрібно:
- тісто листкове 300 г
- Цибуля 1 шт.
- Гриби(відварені) 200 г
- М'ясо 200 г
- Картопля 200 г
- Сир твердий 200 г
- Домашній майонез або сметана 3-4 ст. л.
- Сіль,перець,олія
Свіже м'ясо та картоплю порізати мілким кубиком. Картоплю проварити в підсоленій воді 3 хвилини та відкинути на сито.
Смажити відварені гриби 5 хвилин,додати цибулю та разом смажити ще 5-7 хвилин.
Остудити.
Тісто розкатати по формі дечки.
Змішати картоплю з свининою та грибами.
Розкласти по тісту. Посолити,поперчити та полити сметаною або майонезом.
Духовку нагріти до 180 градусів та випікати відкритий пиріг 30 хвилин при нижньому нагріві.
Засипати пиріг сиром,включити верхній+нижній нагрів та випікати ще 10 хвилин при 200 град.
Так пекла відкритий пиріг з свининою,грибами та картоплею під сиром моя духовка.
Відкритий пиріг з грибами,м'ясом та картоплею під сиром порізати та подавати теплим.
Комментарии
следить за комментариямиСмакота
У-у-у, на ночь глядя
Женечка,такое блюдо тебе тоже должно понравиться,я в комментах фотки добавила
http://www.chef.com.ua/recepty/meat/pelmeni-s-nezhnejshim-testom-ili-idealnoe-testo-dlya-pelmenej-i-varenikov-2787.html
блин,что-то у меня мышка сегодня умножает все на два,наверное кошка уже ее починила)))
Ох, как знакомо!

Привет, белая Киса!!!
Красавец!
Уши с кисточками, как у рыси! Как говорил мой маленький племянник: "Коське ты не сказесь — Бысь (Брысь), потомусьта это — Ысь (Рысь)!
Я — не кошка, и не мышка, а Кот, кот, кот! /"Котёнок Гав/
Любимая поза)))

Класс! Вот это йога!
И так еще любим полежать по часок или поспать)))

Мы тоже так любим!
Духовка у тебя красивая!
Ничего не психанула! В самый раз, вовремя. Зато как приятно с новенькой работать
Вот о чем ты говорила
. Красота!
Иннушик.. Кожен день ходжу на пошту.. немає там посилки з пирогами і кабачковою ікрою

один пиріжок відправ
Нам пока некогда, у нас дел -за гланды! Не до гостей, надо сначало незваного гостя победить!