Чорничний оцет / Черничный уксус

Автор: richinna 1 Сентября 2016
Чорничний оцет / Черничный уксус
Зберегти вітаміни та користь чорниці можна приготувавши чорничний оцет.  
Також можна приготувати ароматний малиновий оцет.

Потрібно:

  • Чорниця 1 л
  • Оцет 1 л
Чорницю залити оцтом. Оцет можна взяти спиртовий, краще яблучний або винний.
Для більш швидког приготування, за 14 діб, чорницю можна потовкти товкачем. 
Або залити цілу чорницю оцтом та залишити в темному місці на 30 діб.
Через місяць процідити оцет через 4 шари марлі. Не віджимати. 
Саму ягоду з оцту не викидати,з неї можна приготувати домашній бальзамічний оцет
Зберігати чорничний оцет в скляній закритій пляшці в прохолодному місці. 
Використовувати при маринуванні м'яса,птиці,риби, у випічці, десертах, салатах,соусах і т.д.  





Смачних Вам страв і маринадів!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 2 Сентября 2016
# 0

Это круто! И цвет и бутылочка 

richinna 3 Сентября 2016
# 0

Спасибо,Ксюша!

Oksana_sadova 5 Сентября 2016
# 0

Якщо чесно навіть ніде і не бачила такого оцту,колір просто бомбезний

richinna 5 Сентября 2016
# 0

його нігде і немає, я його сама видумала, після малинового але це ще не все! ще буде дещо цікаве

Oksana_sadova 5 Сентября 2016
# 0

Круто

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014