Солодка запіканка в гарбузі

Автор: richinna 2 Октября 2016
Солодка запіканка в гарбузі
Спеціально для Chef.com.ua  за те, що надихаєте на нові ідеї і бажання творити в напрямку кулінарії, та за заочне знайомство з Олександром, який викликає бажання вчитися і удосконалюватися в напрямку  Food-фотографії. 

Сирна запіканка з грушами та родзинками в гарбузі баттернат. 

Ингредиенты

  • Гарбуз баттернат 1 шт.
  • Сир кисломолочний(творог) 200 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Цукор 2 ст. л.
  • Сіль 1 дрібка
  • Цукор ванільний за смаком
  • Кориця за смаком
  • Манна крупа 1 ст. л.
  • Родзинки 1 ст. л.
  • Груша 1 шт.
Гарбуз краще брати стійкий на поверхні. 
Помити,зрізати верхушку.
Філейним ножем вирізати насіння та вичистити ложкою.  
Щоб знати приблизно скільки Вам потрібно начинки для гарбуза, потрібно заміряти об'єм заливши в гарбуз воду. Це я показувала і розказувала своїй доньці, коли ми готували запіканку в гарбузі, може ще комусь пригодиться така порада)))
В нас об'єм гарбуза був 300 мл,тому ми взяли 200г творога і плюс яйце, груша, родзинки...вийшло десь 300 мл, все влізло та нічого не залишилося)))
Кисломолочний сир розтерти з яйцем,цукром,сіллю,корицею  та ванільним цукром.
Додати манну крупу та добре вимішати.
Родкинки помити, грушу очистити та порізати на шматочки.
Все перемішати і начинити гарбуз сирною начинкою з родзинками та грушами. Легенько втрамбувати.
Накрити гарбуз верхушкою,загорнути в фольгу та запікати в духовці при 230 град 40 хвилин.
Через 40 хвилин розгорнути фольгу,зняти верхушку та запекти гарбуз ще 20 хвилин. 

Готовність гарбуза перевіряйте ножем.
Сирна солодка запіканка в гарбузі може подаватися як теплою, так і охолодженою з холодильника через 8 годин.
Тому таку солодку запіканку в гарбузі з кисломолочного сиру, родзинок і груші можна готувати ввечері і подавати зранку на сніданок.  




Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 2 Октября 2016
# 0

Вкусно, полезно, оригинально!  Инночка, ты как всегда неповторима! А фото какие!

richinna 2 Октября 2016
# 0

Спасибо,Яночка! Особенно за то,что заметила фото,я хочу учиться

Zmeychka 2 Октября 2016
# 0

У тебя хорошо получается!

richinna 2 Октября 2016
# 0

Oksana_sadova 2 Октября 2016
# 0

Супер! фото дуже гарне

richinna 2 Октября 2016
# 0

ДякуюОксана,мені дуже приємно!

lakshmi 2 Октября 2016
# 0

И вкусно и красиво Инночка!

richinna 3 Октября 2016
# 0

Лика,спасибо!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014