Спеціально для
Chef.com.ua за те, що надихаєте на нові ідеї і бажання творити в напрямку кулінарії, та за
заочне знайомство з Олександром, який викликає бажання вчитися і удосконалюватися в напрямку Food-фотографії.
Сирна запіканка з грушами та родзинками в гарбузі баттернат.
Ингредиенты
- Гарбуз баттернат 1 шт.
- Сир кисломолочний(творог) 200 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Цукор 2 ст. л.
- Сіль 1 дрібка
- Цукор ванільний за смаком
- Кориця за смаком
- Манна крупа 1 ст. л.
- Родзинки 1 ст. л.
- Груша 1 шт.
Гарбуз краще брати стійкий на поверхні.
Помити,зрізати верхушку.
Філейним ножем вирізати насіння та вичистити ложкою.
Щоб знати приблизно скільки Вам потрібно начинки для гарбуза, потрібно заміряти об'єм заливши в гарбуз воду. Це я показувала і розказувала своїй доньці, коли ми готували запіканку в гарбузі, може ще комусь пригодиться така порада)))
В нас об'єм гарбуза був 300 мл,тому ми взяли 200г творога і плюс яйце, груша, родзинки...вийшло десь 300 мл, все влізло та нічого не залишилося)))
Кисломолочний сир розтерти з яйцем,цукром,сіллю,корицею та ванільним цукром.
Додати манну крупу та добре вимішати.
Родкинки помити, грушу очистити та порізати на шматочки.
Все перемішати і начинити гарбуз сирною начинкою з родзинками та грушами. Легенько втрамбувати.
Накрити гарбуз верхушкою,загорнути в фольгу та запікати в духовці при 230 град 40 хвилин.
Через 40 хвилин розгорнути фольгу,зняти верхушку та запекти гарбуз ще 20 хвилин.
Готовність гарбуза перевіряйте ножем.
Сирна солодка запіканка в гарбузі може подаватися як теплою, так і охолодженою з холодильника через 8 годин.
Тому таку солодку запіканку в гарбузі з кисломолочного сиру, родзинок і груші можна готувати ввечері і подавати зранку на сніданок.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиВкусно, полезно, оригинально! Инночка, ты как всегда неповторима! А фото какие!
Спасибо,Яночка! Особенно за то,что заметила фото,я хочу учиться
У тебя хорошо получается!
Супер! фото дуже гарне
ДякуюОксана,мені дуже приємно!
И вкусно и красиво Инночка!
Лика,спасибо!