Ингредиенты
- вода 200 мл.
- кислота лимонна 0.25 ч.л.
- мускатний горіх 0.25 ч.л.
- горіхи грецькі 50 г.
- цукор 500 г.
- гарбуз 500 г.
Гарбуз чистимо та нарізаємо невеликими кубиками.
Для приготування сиропу з"єднуємо цукор та воду.
Доводимо до кипіння та проварюємо 2 хвилини.
Додаємо туди гарбуз, знімаємо з вогню і залишаємо на 12 годин. Через 12 годин знов доводимо до кипіння та виключаємо вогонь. Знов залишаємо на 12 годин. Так повторюємо ще 2 рази.
В кінці додаємо горіхи, лимонну кислоту та мускатний горіх.
Доводимо до кипіння і проварюємо 5 хвилин.
Для зберігання розфасувати у сухі стерилізовані банки. Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиО, це — майже мої цукати (Іннушику, не кидай в мене тапками — мені дуже соромно) Мабуть гарбуз тут виходить дуже схожий на цукати! Дуже смачно до кави-чаю та для тістечок та тортів!
Чесно, я навіть не думала, що вийде така смакота, дуже сподобалося поєднання горіхів та гарбуза. Дійсно щось подібне до цукатів
Смачно!
Це дуже смачно, я сьогодні баночку завезла до батьків, їм теж дуже засмакувало
Баночка такого варенья зимой как находка будет!
Прийдеться на зиму робити ще порцію,бо з цієї не залишилося нічого
Яке чудове варення))) шкода що у мене з волоськими горішками не склалось (у батьків зрізали горіх, ще минулого року....)
Катя, спробуй без горіхів, вийде також дуже смачно! Особливо гарбуз, він як цукерки виходить!
Звичайно його можна і без горіхів робити, там гарбуз дуже смачний виходить
але я так люблю всівлякі горішки
горішки це смачно
Дякую,Катя