Дуже смачні, ніжні й ароматні кексики з сиром та порічками - яскраве, по-справжньому літнє задоволення, готувати просто й швидко. Рекомендую)))
Ингредиенты
- борошно пшеничне 180 г.
- розпушувач тіста 1 ч.л.
- яйця 2 шт.
- олія рафінована 75 мл.
- цукрова пудра 160 г.
- сир домашній 120 г.
- порічки
Сир за допомогою виделки перетерти з двома ложками цукрової пудри і білком. До сирної маси додати порічки (жменю чи дві)
У глибокій мисці змішати
просіяне
борошно з розпушувачем, рештою цукрової пудри, олією, яцем і жовтком. Ретельно перемішати.
Тісто викласти у форму для випічки мафінів.Заповнювати формочки на половину.
(Я, оскільки готувала вперше, трішки забагато тіста поклала, у мене вийшло 6 штук)
Потім ложкою зробити заглиблення в тісті і розподілити сирну начинку по кексиках рівномірно.
Поставити у розігріту до 190 градусів духовку.
Подавати до столу припорошивши зверху цукровою пудрою, за бажанням декорувати свіжими ягодами.
Смачного!!!
Комментарии
следить за комментариямиНастоящее лето!
Дякую, обожнюю ягідний сезон)) Треба вже джем варити:
Супер! Не могу подобным похвастатьсяНо жду отпуска, чтобы поехать к родителям, у которых много растет вкусняшки
у вас уже есть смородина ? круто-круто!
Того року все набагато якось швидше,в нас полуниця вже закінчується, продають вже вишню, чорниці, порічку і навіть агрус...... я сама в шоці
Я також дивуюсь природі
Дуже красиві та апетитні кексики
Дуже дякую, Оксана)
Катя, а як думаєш з іншою ягодою буде смачно і яка більше підійде на твою думку
чорниця, або чорна смородина, сунички мені засолодкі)) взагалі мій син любить дуже солодкі десерти (це на його смак пекла), як на мій смак можна додати менше цукрової пудри у тісто
Супер. Спробую напевно з чорницею)Дякую!