Омлет по-французьки

Автор: richinna 29 Января 2017
Омлет по-французьки
Досі готуєте омтет з молоком,вершками чи сметаною?! Пропоную приготувати надзвичайно смачний, легкий і ніжний омлет з рідкою серединкою, який готується за декілька хвилин.  Швидкий і поживний сніданок з яєць, сиру і зелені. 

Потрібно на 1 порцію:

  • Яйце куряче 3 шт.
  • Сіль,прець за смаком
  • Сир твердий (за смаком) 1,5 ст. л.
  • Зелень за смаком 1 ст. л.
  • Вершкове масло (заморожене) 25+25 г
Перед тим,як почати приготування омлету по-французьки, потрібно підготовити всі інгредієнти. 
Курячі яйця розбити в глибоку мисочку, посолити і поперчити. 
Зважайте на те,наскільки солений ваш сир.
Сир натерти на тертушці,я люблю пармезан(середньої витримки,який добре натирається,ви можете взяти улюблений) 
Зелень дрібно нарізати, це може бути зелена цибуля, зеленийчасник, черемша, петрушка, кріп... за вашими вподобаннями.
Поставити тефлонову сковороду з товстим дном на маленький вогонь і дати прогрітися 3-4 хвилини.
25 г замороженого вершкового масла порізати маленьким кубиком.
В яйцях роздавити жовток.
Інтенсивно збивати яйця з сіллю та перцем 30 секунд. 
Такой омлет готується подібно до "єгипетського омлету" але виходить набагато ніжнішим.
Додати до яєць вершкове масло.
Збивати ще 5 секунд.
На добре прогрітій сковороді розтопити 25 г вершкового масла.
Вилити на сковороду яйці з маслом та зробити середній вогонь.
Постійно помішуючи силіконовою лопаткою від країв до середини смажити омлет декілька секунд, розподіляючи його по всій поверхні сковороди.
Коли яйця стануть густішими, десь на 70 відсотків загуснуть, розрівняти лопаткою...
Зняти сковороду з омлетом з вогню, посипати зеленню та сиром,накрити кришкою і відкласти в сторону на 2 хвилини, щоб омлет піднявся і став повітряним. 
Саме головне в цьому французькому омлеті - не перетримати його на вогні! 
На вигляд омлет має бути наполовину рідким. 


Омлет виходить дуже ніжним,тому його легко порвати. Поверніть сковороду з омлетом на вогонь на 20 секунд і викладіть омлет на дошку з пергаментом або одразу на широку добре прогріту тарілку
І за допомогою пергаментного паперу  загорніть омлет рулетом. 
Також можете приготувати омлет-рулет з начинкою.
Подавати ніжний і смачний омлет по-французьки гарячим з будь-яким червоними гострим соусом. 




Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 29 Января 2017
# 0

Смачний сніданок

richinna 29 Января 2017
# 0

і поживний

konfairy 29 Января 2017
# 0

Це те, що я не тільки повинна, але і з радістю буду їсти за своєю дієтою! І з зеленою морковкою!

richinna 29 Января 2017
# 0

В мене яєшні всякі всілякі їсть тільки Аня а так більше нікого особливо не здивуєш

gutka 29 Января 2017
# 0

Смачний омлет)))приготую, я колись переглядала відео Джеймі Олівера, він готував кілька видів яєшні: по-англійські, по-французькі, по-американські)) також прикольно

richinna 29 Января 2017
# 0

А я чомусь не люблю відео рецепти,сама не знаю чому? мабуть тому, що вічно немаю часу

gutka 29 Января 2017
# 0

ну так......я колись також мала дуже мало часу на такі речі......

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014