Хліб замочити в молоці(в оригіналі була вода), можна зрізати скоринку з хліба. Та залишити на 10-20 хвилин. Залежить на скільки черствий хліб. Якщо хліб вібрав у себе все молоко,можна ще долити!
Ніколи не додавала до котлет сірий чи чорний хліб(в оригіналі має бути він), але мені сподобався смак котлет,хоч я і не любила котлети в дитинстві )))
Коли хліб добре розмокне, скласти його в чашу блендера,разом з залишками молока(води), додати цибулю та часник.
Хліб+молоко+цибуля+ часник по об'єму має займати так само, як м'ясний фарш.
Якщо немає блендера,це все перекрутити через м'ясорубку і добре вимішати руками!
Ніякого яйця і т.д....
Котлети,як у школі чи їдальні вдалися!
Чоловік сказав,що точно такі самі як в школі,дочка сказала,що у мене соковитіші)))
Комментарии
следить за комментариямиДа-да-да, вот он — вкус школьного детства! Но, вроде, мяса в твоих больше По ГОСТу делала?
да нет,не по ГОСТу, так со слов... там по ГОСТу с кг 10 надо начинать на верное)))))))
Смачні котлети!
можуть бути! в мене чомусь такої ностальгіїї по котлетам не має, щось я взагалі не пам"ятаю щоб я їла в школі))))) помню тільки,що дуже любила заварне тістечко з томатним соком
Какая красота, что в разрезе, что в целом виде ! Че-то мне в школу захотелось ))), хотя, признаться, вкуса школьных котлет не помню , похоже я мало их там ела )))
как и я))) но воспоминания моего мужа о школьной еде: котлета,котлета в тесте и квашеные зеленые помидоры