Я сьогодні знов готувала смакоту від
Вікторії Попін. Аромат неймовірний коли смажаться ці корисні та поживні оладки.
Ингредиенты
- борошно 110 г.
- вівсяні пластівці 90 г.
- розпушувач 1 ч.л.
- цукор 4 ст. л.
- кориця 1,5 ч.л.
- яйце 1 шт.
- молоко 250 мл.
- велике яблуко 1 шт.
- олія для смаження
В глибокій мисці змішати борошно, вівсяні пластівці, розпушувач, цукор і корицю. Ретельно перемішати.
Яблуко почистити та натерти на тертці.
Обережно помішуючи, поступово влити молоко до сухих інгредієнтів. Добре перемішати, але не занадто довго.
Додати натерті яблука та ще раз швидко перемішайте.
У Вас вийде доволі рідке тісто. Накрити посуд харчовою плівкою та поставити у холодильник на 30 хвилин.
Тісто дістати з холодильника та добре перемішати. Розігріти пательню на середьому вогні, додати невелику кількість олії. Викладати оладки на пательню. Смажити порціями та не викладати відразу занадто багато.
Комментарии
следить за комментариямимолоко обов'язково свіже чи можна кисле також?
свіже
Люблю такие оладьи. И вкусно и полезно.
Дякую
Смачно, і є одна ідея... З мене — звіт!
Супер Чекаю з нетерпінням
Смачно!