Салат з проростками маша і мікрозеленню

Автор: richinna 20 Апреля 2018
Салат з проростками маша і мікрозеленню
Багато зеленої користі в одному салаті. 

Потрібно:

  • Руккола
  • Проростки маша 150
  • Печінка тріски 50
  • Мікрозелень-мікс 20
  • Кунжут, бальзамічний оцет, соєвий соус
Проростки маша відварити в підсоленій воді 1 хв. Промити під холодною водою, дати воді стекти. Викласти листя рукколи на блюдо. Зверху викласти проростки маша.
Печінку тріски подрібнити і викласти на маш. Полити соевим соусом, бальзамічним оцтом, полити маслом з печінки тріски.
Розкласти мікрозелень-мікс (капуста кольрабі і пекінська, кресс-салат, редька, базилік, льон, шпинат) зверху і посипати кунжутом. 
Смачного! 
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Violet 21 Апреля 2018
# 0

Салат — супер!

richinna 1 Мая 2018
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014