Багато зеленої користі в одному салаті.
Потрібно:
- Руккола
- Проростки маша 150
- Печінка тріски 50
- Мікрозелень-мікс 20
- Кунжут, бальзамічний оцет, соєвий соус
Проростки маша відварити в підсоленій воді 1 хв. Промити під холодною водою, дати воді стекти. Викласти листя рукколи на блюдо. Зверху викласти проростки маша.
Печінку тріски подрібнити і викласти на маш. Полити соевим соусом, бальзамічним оцтом, полити маслом з печінки тріски.
Розкласти мікрозелень-мікс (капуста кольрабі і пекінська, кресс-салат, редька, базилік, льон, шпинат) зверху і посипати кунжутом.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиСалат — супер!