Ставимо варитись бульйон.
Я не написала кількість продуктів, регулюйте їх кількістю води.
В мене бульйон з домашньої курки.
М’ясо має бути світлим. Яку частину обирати - вирішувати вам)
Головне, це повинні бути не тільки кістки на бульйон.
Коли бульйон буде готовим, витягуємо м’ясо, щоб воно охолонуло.
Мабуть, варто зазначити, що я виросла в сім’ї, де суп без засмажки - не суп.
Тому перші страви з підсмаженою цибулею не їм взагалі.
Комментарии
следить за комментариямиСмачно!
Так, кукурудза надає особливості супу
Ой, суп с кукурузой — это что-то новенькое! Дети обожают кукурузу, думаю, суп будет очень кстати. Интересно, а варёную кукурузу можно использовать?
Думаю, что можно и варёную) Просто у меня еще нет молодой.
На здоровье