Чим же корисні печені яблука? Унікальні вони тим, що, на відміну від багатьох фруктів , вони не втрачають своїх корисних властивостей при правильній термічній обробці, тобто при запіканні, але і набувають додаткові властивості: їх можна вживати без шкоди людям з підвищеною кислотністю і гастритами, а кількість пектину тільки збільшується під час запікання.
Ингредиенты
- яблука
- родзинки
- горіхи
- мед
- фініки
- кориця
Яблука ретельно миємо. З боку плодоніжки вирізаємо отвір, не доходячи до дна на два см, через яке видаляємо насіння і серцевину.
Нарізаємо для начинки фініки.
Додаємо подрібнені горіхи.
Додаємо промиті та підсушені родзинки.
Заправляємо медом та перемішуємо.
В яблучні виямки всипаємо трошки кориці і начиняємо їх горіхово-медовою начинкою.
Загортаємо у фольгу і ставимо у духовку(холодну). Запікаємо при 180С-200С до готовності.
Комментарии
следить за комментариямиЯка смакота! Аж слюнки течуть!
Це дійсно дуже смачно, солодка насолода
а в мене гарбуз фарширований запікається, йду запишу...поки не забула що я там начаклувала
я такого ще не робила, напевно смачно
http://www.chef.com.ua/recepty/zavtraki/solodka-zapikanka-v-garbuzi-9419.html#.WHuixHSg_Dd
Донька знову попросила приготувати,то що я відкажу