Запечена горбуша - це завжди смачно. Виходить дуже сочна та смачна рибка.
Ингредиенты
- горбуша 1 кг.
- цибуля ріпчаста 1-2 шт.
- морква 1-2 шт.
- петрушка 1 пучок
- лимон
- олія
- приправа для риби
Рибку розморозити, промити і добре обсушити. Натерти приправою.
За цей час нарізати цибулю, лимон та помити зелень.
Рибу зверху полити соком лимона . В середину рибки покласти зелень,
цибулю та моркву. Зверху зробити надрізи і запхати в них кружечки моркви.
Рибку змазати олією та викласти на фольгу та добре загорнути. Залишити на 30-40 хвилин.
Запікати рибку у духовці при 180С - 30-40 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиготуємо так рибку, дуже корисно і смачно
Уявляю, яка вона запашна! З Новим Роком, Оксана!
З Новим Роком,Женя!
З Новим роком!
З новим щастям!
Хай завжди в очах іскряться
Усміх, радість і кохання,
Хай здійсняться всі бажання!
Дякую, Оксаночка! Щастя, добра та миру тобі, твоїм рідним та усім дорогим твоєму серцю!
Я тоже так рыбку запекаю! Очень вкусно! С новым годом!
З Новим роком!
Навіть боюся спитати скільки зараз така рибка коштує? Колись дуже часто запікала дораду і сібаса,коли зарплати були такі самі,а ціни в 4-5 раз дешевші
Біля дому в супермаркеті 110 грн за кг (cуха заморозка), я рахую що це не дуже дорого, бо в нас хек продають,який вже декілька раз був заморожений від 65-70 грн., на свята можна собі позволитиДораду я теж частенько колись брала в Метро, а тепер ціна кусається