Приготування:
1. Гарбуз очистити і нарізати кубиками. Молоко довести до кипіння, покласти гарбуз і варити протягом 15–20 хв.
2. Викласти гарбуз на дуршляг, дати стекти рідині. Потім гарбуз розім’яти, дати охолонути. Додати борошно, яйця, цукор, сіль і замісити тісто.
3. Приготувати начинку. Родзинки вимити, залити окропом і залишити на 10 хв. Воду злити, родзинки обсушити. Сир протерте через сито, додати родзинки, цукор, ванільний цукор, яйце і добро перемішати.
4. Тісто розкатати в пласт товщиною приблизно 2 см. Вирізати кружечки діаметром 10 см. Денцем склянки меньшого діаметру зробити посередині кружечків заглиблення.
5. Заглиблення в кружечках наповнити начинкою. Викласти ватрушки на змащене олією деко.
6. Змастити вироби збитим яйцем і випікати в попередньо розігрітій до 180 °С духовці протягом 30–40 хв. Готові ватрушки можна прикрасити листочками м’яти.
Комментарии
следить за комментариямиДуже гарно,корисно і яскраво!