Приготування:
1. Яйця
відварити протягом 10 хв, охолодити, очистити.
2. Зелений
горошок викласти на сито. Дати рідині повністю стекти.
3. Зелень
вимити під струменем прохолодної проточної води, обсушити серветкою.
4. Половину
листя салату відкласти для прикрашання, іншу половину порвати на невеликі шматки.
Велике листя щавлю та шпинату згорнути трубочкою і нарізати. Маленькі
листочки залишити цілими.
5. Редис
вимити, обсушити, зрізати "хвостики". Нарізати кружальцями. Огірки
розрізати вздовж, нарізати шматочками.
6. З’єднати
нарізану зелень, 1/3 редису та огірки, перемішати. Викласти на тарілку,
вистелену листям салату. Яйця розрізати на четвертинки, викласти зверху. Редис,
що залишився, викласти навколо салату.
7. Для
заправки до сметани додати цукор, сіль та гірчицю. Добре розтерти.
Полити салат заправкою, прикрасити петрушкою.
Комментарии
следить за комментариями