Приготування:
1. М’ясо вимити, нарізати великими шматками, викласти в емальований посуд. Додати сіль, молотий перець, перець горошком за смаком, лавровий лист та перемішати.
2. Цибулю очистити, нарізати кільцами, також додати до м’яса.
3. Залити м’ясо пивом, додати майонез, добре перемішати. Маринувати протягом 3-5 год в холодильнику.
4. Нанизати на шампури шматки м’яса та кільца цибулі.
5. Смажити шашлик над добре розігрітим вугіллям до готовності близько 30 хв. Шашлик час від часу поливати маринадом і переверати, щоб м’ясо рівномірно просмажилося.
6. Готове м’ясо зняти з шампурів, викласти на тарілку разом з кільцями цибулі.
Комментарии
следить за комментариями