Смачна та ароматна підливка. Підходить до різних гарнірів.
Ингредиенты
- фарш зі свинини 300 г.
- кабачок 1 шт.
- цибуля 1 шт.
- томатна паста 2 ст. л.
- вода 150 мл.
- петрушка
- базилік
- сіль
- перець
Фарш обжарити на рослинній олії. Викласти в миску .
Кабачки нарізати маленькими кубиками
Нарізати петрушку і лисят базиліку
Кабачки обжарити на олії до золотистого кольору, додати цибулю. Все разом протушити 5 хв.
До кабачків додати обжарений фарш та томатну пасту. Протушити все 5 хв. Додати воду.
Коли почне закипати додати зелень та спеції.
Спагетті зі смачною підливкою готові.
Комментарии
следить за комментариями