Смачнюща риба, для всіх любителів рибки на честь свята Дня рибака!
Ингредиенты
- риба 3 шт.
- цибуля 2 шт.
- помідори 2 шт.
- сир твердий 100 г.
- майонез 2 ст.л.
- сіль
- перець ( за смаком)
Почистити і помити рибу ( в мене карасі). В середину рибини покласти нарізану цибулю, посолити, поперчити.
Нарізати помідори півкільцями
Деко застелити фотльгою, викласти помідори та цибулю зверху на рибу. Загорнути рибу в фольгу. Поставити в духовку на 30 хв.
Дістати з духовки рибку, посипати потертим сиром та трішки змастити майонезом. (вже фольгою зверху не накривати). Знову поставити в духовку, щоб рибка зверху підрумянилась. (в мене в духовці є гриль, тому я ставлю її під гриль десь на 5 хв. ) Їсти можна, як теплою так і холодною. Мені холодною смакувала більше!
А ось фото де була спіймана ця рибка.
Комментарии
следить за комментариямиОчень аппетитная рыбка получилась!
Спасибо большое!
обожаю карасиков!
А говорят, что карасей только жарит: мол костлявый, а жареные косточки хрустят вкусно)) Часто делаю с помидорками и сыром — вкуснятина!
Да, и мне очень нравится. Маленькие очень вкусные жареными, а вот быльшы можно и запечь.
Аппетитная рыбка!
Спасибо!