Ингредиенты
- свинячі реберця 200 г.
- картопля 5 шт.
- морква 1 шт.
- цибуля ріпчаста 2 шт.
- томатна паста 2 ст. л.
- зубчики часнику 2 шт.
- горошок зелений свіжий або заморожений 300 г.
- сіль та перець за смаком
Свинячі реберця нарізати на шматочки.
В мультиварці виставити режим "жарка" і обсмажити на олії до золотистого кольору з обох сторін. Додати водички і поставити в режим "тушение" на 10хв.
Картоплю почистити і нарізати кубиками.
Цибулю дрібно нарізати, моркву нарізати соломкою і обсмажити на сковорідці.
Зажарку, картоплю, часник, томатну пасту, горошок, сіль і перець додати до реберець .
Долити води поставити на режим "суп".
Комментарии
следить за комментариями