Пиріг виходить соковитий, ніжний, легкий, в міру солодкий.
Ингредиенты
- борошно 150 г.
- яйця 4 шт.
- цукор 100 г.
- сиро плавлений (70г) 1 шт.
- яблуко 3 шт.
- розпушувач тіста 1/2 ч.л.
Яйця збити з цукром в густу пишну піну за допомогою міксера на найпотужніших оборотах.Яйця слід брати охолоджені.
Збивати хвилин 8-10 до збільшення маси в 4-5 разів.Час збивання залежить від потужності вашого міксера.
В цей час плавлений сирок , не надто м'який натерти на тертці.
У яєчно-цукрову суміш лопаткою в кілька прийомів вмішати просіяне з розпушувачем борошно.Перемішувати акуратно, але активно.
Далі також акуратно вмішати в тісто натертий плавлений сирок .
Яблука очистити, видалити серцевину і нарізати не надто крупно.Необхідно 300-320 г очищених і нарізаних яблук і акуратно додати їх до тіста.
Дно форми для випічки (діаметр 20 см) простелити пекарської папером.Змастити форму олією (і дно, і боки форми).
Вилити тісто у форму.
Випікати пиріг в заздалегідь розігрітій до 180 ° С духовці 35-40 хвилин - до рум'яності.
Перед подачею можна посипати пиріг цукровою пудрою.
Комментарии
следить за комментариямиДійсно незвичайний
І дуже смачний!!! Дякую!