Серце для ШЕФа і ПОВАРів та булочки з часником

Автор: richinna 14 Февраля 2013
Серце для ШЕФа і ПОВАРів та булочки з часником

Я люблю Chef.com.ua і всіх поварів сайту Шеф Повар!!!

Переводчик 

Бонус "Часникові булочки" з кабачково-дріжджового тіста.

 

Тісто:
Кабачок(цукіні)-200г (можна гарбуз)
Яйце куряче- 1шт.
Олія-6ст.л.
Сіль-1ч.л.
Цукор-1ст.л.
Ряженка(кефір)-0,5 ст.
Вода(від кабачків)- 0,5 ст.
Борошно-4ст.(560г)
Сухі дріжджі- 1ч.л.


Не можу не похвалитися ось таким ножем для чищення овочів, який мені подарував Шеф Повар на зустрічі ШефПоварів у Києві. Дякую за подарунок!!!

Він має три функції: ніж, відкривачка і магніт. Коли відкорковуєш пиво,кришка залишається на магніті, дуже зручно))))))))

Цукіні почистити,порізати і варити у воді до м'якості.


.

У відро хлібопічки покласти яйце,сіль,цукор,цукіні,олію.
Увімкнути програму "Тісто" 1год.30хв.
Перемішати 3 хвилини і натиснути на "паузу".
Додати ряженку,воду в якій варили кабачки,борошно та дріжджі.

Тісто обім'яти. 

Відщипнути 1/3 частину і розкатати.
Порізати на смужки. 
Заплести косу... Викласти серцем)))
Зверху змастити яйцем.
Випікати 15-20 хвилин при темп.205град.
Тепер булочки.
Начинка:
кріп,петрушка,часник,сіль,олія,часник сушений,корінь імбиру(порошок)
Все подрібнити та перемішати.
Тісто розкатати,вирізати склянкою кружальця.


Можна все спростити  та спекти "мавпячий" хліб

Змастити начинкою та скласти у трикутнички.
В формочки для кексів викласти по 3-4 трикутничка.

Змастити булочки яйцем та посипати льоном.


Випікати часникові булочки 20 хвилин, темп.205град.

 
95

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 14 Февраля 2013
# 0

, спасибо, красиво очень! 
Рада, что подарок пригодился  

Zmeychka 14 Февраля 2013
# 0

Такие аппетитные булочки! 

richinna 14 Февраля 2013
# 0

к борщику,а?

Zmeychka 14 Февраля 2013
# +1

как нельзя кстати будет!!!

Татьянушка 15 Февраля 2013
# 0

Булочки — объедение! Утащила рецептик! За семена льна отдельное спасибо, я их очень люблю, а в булочках использовать и мысли не было!

richinna 15 Февраля 2013
# 0

Пользуйтесь на здровье!

julinka 15 Февраля 2013
# 0

дуже гарно!!!!!!!!

richinna 15 Февраля 2013
# 0

Полианна 15 Февраля 2013
# 0

Булочки аппетитные, мне понравилась идея, как их слепить. Спасибо большое, обязательно воспользуюсь!

richinna 15 Февраля 2013
# 0

Спасибо! нам тоже очень понравились булочки в таком исполнении

Наталья:) 15 Февраля 2013
# 0

Класс! Особенно булочки с лёном и зеленью... У меня в уме крутится еще Ваша картошка под зеленым маслом, а тут еще один чудесный рецепт... 

richinna 15 Февраля 2013
# 0

Угощайтесь на здоровье!

Marsella 16 Февраля 2013
# 0

Сердечко необычное, ассиметричное. Как всегда, Иннуш, аппетитно, и не сомневаюсь даже, вкусно! 

richinna 16 Февраля 2013
# 0

Пока тебя не было, мы тут нашему любимому ШефПовару в любви признавались
 И я еду в Школу кулинаров на мастер-класс

Marsella 17 Февраля 2013
# 0

Эх, завидую!  Жаль я не успела признаться в "еде" любимому ШефПовару. передаю на словах -  полюбила я тебя, Шефточкакомточкауа!

richinna 17 Февраля 2013
# 0

Мы заметили

Ксюша 17 Февраля 2013
# 0

класс, спасибо огромное !

richinna 17 Февраля 2013
# 0

Ну так, ассиметричное..... ручная работа все таки

Zmeychka 17 Февраля 2013
# 0

Авка супер!  Никак весна на пороге... 

richinna 17 Февраля 2013
# 0

все жду

Zmeychka 17 Февраля 2013
# 0

ну, уже совсем чуть-чуть осталось 

Джон 24 Марта 13:42
# 0

Супер 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014