Досить простий рецепт, але виходить випічка до чаю без зайвих зусиль.
Ингредиенты
- борошно 200 г.
- пудинг 1 пакет
- шоколад темний 50 г.
- розпушувач тіста 2 ч.л.
- яйця 3 шт.
- цукор 170 г.
- молоко 100 мл.
- масло вершкове 100 г.
- олія 50 мл.
Розігріти духовку до 180-190 * С.
Перемішати пудинг з борошном і розпушувачем, просіяти.
Додати шоколад, натертий на середній тертці.
Ще раз перемішати.
Перемішати молоко, яйця, цукор, масло та олію.
Додати рідкі інгредієнти до сухих і збити міксером протягом 2 хв.
Викласти тісто в підготовлені формочки, відправити в духовку і пекти до готовності.
В мене з цієї порції вийшло 6 маленьких кексиків і один великий кекс.
Комментарии
следить за комментариями