Хрусткі малосольні кабачки.Просто, швидко, смачно!
Ингредиенты
- молоді кабачки 500 г.
- сік лимона 3 ст. л.
- часник(зубці) 2 шт.
- кріп 1 пучок
- сіль 1.5 ст. л.
- цукор 1 ст. л.
- перець духмяний 3 шт.
- лист лавровий 1 шт.
- Коріандр 1/2 ч.л.
- вода 500 мл.
Молоді кабачки нарізати, перемішати з подрібненим кропом та часником.
У воду покласти сіль і цукор, перець, лавровий лист і насіння коріандру.Маринад довести до кипіння.
Кабачки викласти в банку і залити маринадом.
Додати лимонний сік, закрити кришкою і залишити на 12 годин при кімнатній температурі.
Потім поставити в холодильник.
Вжити їх потрібно протягом тижня.
Комментарии
следить за комментариями