Що таке булгур?
Якщо ви ще жодного разу не пробували булгур, то спробуйте його, це смачно та корисно. Булгур це крупа з пшениці, популярний продукт у кулінарії країн Близького Сходу.
Для того, щоб смак булгура розкрився повністю, його потрібно обсмажити на олії.
Попередньо мити булгур не потрібно, так пише сам виробник.
Отже, в чашу мультиварки влити олію і відразу ж всипати булгур, перемішати лопаткою.
Включити режим "Жарка", виставити 5 хвилин шляхом багаторазового натискання на кнопку Час приготування.
Комментарии
следить за комментариямиЭто очень вкусная крупа. Готовлю ее очень часто, особенно она выручает в пост. Я из нее готовлю постный плов с овощами, грибами. Сытно очень и вкусно.
Моїй сім"ї дуже смакує ця крупа) Смачно та корисно