Напій з гарбуза - це смачно і дуже корисно.
Ингредиенты
- апельсин 70 г
- вода 1500 мл
- лимон 40 г
- цукор 5 ст. л.
- гарбуз 300 г.
Гарбуз почистити та нарізати кубиками.
Апельсин та лимон помити,почистити та нарізати кубиками і
засипати цукром. Залишити на 10 хвилин.
Гарбуз залити водою та проварити 8-10 хвилин.
В кінці додати апельсин з лимоном та довести до кипіння.
Подрібнити суміш блендером. Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиДуже схоже, як я роблю http://www.chef.com.ua/recepty/dieta/ulyublenij-garbuzovij-napij-9317.html , смачно і корисно)
Я бачила ,тут гарбуз проварюється з апельсинами та лимоном, а в твоєму рецепті додається сік,тому я виставила цей рецепт
та без проблем....
Чомусь мені здається,що по-українськи правильніше буде звучати "напій" а не "напиток"
Черт, зарегистрировался, не глядя на коменты, только для того чтобы это написать.
Мне интересно какой ид**т делает здесь вычетку, чтобы такое пропускать?? О_О
а що вам не подобається?
До речі,ми тут всі спілкуємося без агресії)Якщо вам щось не подобається, то це не означає що всі такі
Попадаються,такі люди))) Не звертай уваги! Деякі реєструються спеціально, щоб подякувати за рецепт, а злі люди реєструються щоб злити десь свою злість)))
Інна,дякую за підтримку та розуміння
ось наприклад,якщо маєш час почитай... десятки людей висловлюють подяку і захопленя, а на ці десятки всерівно знайдеться одна ...
http://www.chef.com.ua/recepty/meat/pelmeni-s-nezhnejshim-testom-ili-idealnoe-testo-dlya-pelmenej-i-varenikov-2787.html#.V_PqxZpkjDc
прочитала, чесно впевнена що ця людина навіть не пробувала їх робити)
так, нажаль.....хтось наприклад мені любить понаставляти по 1 балу за фоторецепти....
зазвичай це роблять новачки(як Оксана,була)))) або не попадають,бо думають що перша зірочка ще"5",як в однокласниках: спочатку йде 5,4,3,2,1,)))
або хтось поставив, наприклад 3+4 +4 а воно ж сумує, тому і виходять 1 або 2
Я спочатку не розібралася із тими зірочками, але Інна все пояснила, тепер все супер. Не розумію цього, бо людина старається, готує і фотографує, хоче поділитися смакотою (якщо наприклад рецепт мені не сподобався я його ніколи не виставлю, хоча можу потратити дуже багато часу). Але є різні люди, думаю одні спеціально це роблять, щоб передати свій поганий настрій, інші просто завидують, а хтось міг це випадково або незнаючи ( так як я на початках).
Звичайно, що напій, це я помилилася, зараз виправлю
Хороший і багатий на вітаміни напій
Так і є. Дякую за коментар
Витаминная бомба в стакане