Якщо Ксюша відкрила для себе в Карпатах грибну юшку з білих сушених грибів,то я звідти привезла ідею з сушеним гарбузом, який є смачним і солодким перекусом, нічим не гіршим за сушену диню)))
Потрібно:
Гарбуз (мускатних,солодких сортів) 1 кг
Гарбуз помити,розрізати на часточки та почистити від шкіри і насіння.
Тонко нарізати на тертушці-шатківниці. Та розкласти на піддони сушарки.
Сушити гарбуз в електросушці при температурі 70 град. 3-4 години. Смачний і корисний перекус))) Спробуйте!
Незаменимая штука в походах-путешествиях. И просто пожевать (с пользой) в дороге, и в кашу на костре добавить, и... на диете посидеть! Эх, хороша электросушка!
Комментарии
следить за комментариямиНезаменимая штука в походах-путешествиях. И просто пожевать (с пользой) в дороге, и в кашу на костре добавить, и... на диете посидеть! Эх, хороша электросушка!
Это,да!