Сьогодні хочу запропонувати свій варіант кабачкової ікри. Я пару років тому знайшла його в журналі "Рецепти господині" і після цього закручую по 4-5 порцій кожен рік. Це фаворит мого чоловіка.
Ингредиенты
кабачки 3 кг
цибуля 1/2 кг
морква 1/2 кг
олія 150 г
оцет 100 г
цукор 100 г
півпачки майонезу
томатний соус 0.5 л
сіль 2 ст. л.
часник 2 головки
Кабачки, цибулю та моркву перемолоти на мясорубці. або потерти, долити олію і варити на слабкому вогні, помішуючи 2 години. Потім додати решту продуктів і варити все ще разом 1 годину. Гарячим розлити у банки і одразу закатати. Виходить 2,5л.
моїм чомусь кабачкова ікра з морквою не полюбилася... і часник я не додаю мені здається,що кабачкова ікра для нас,як борщ український- скільки господинь,стільки рецептів і смаків
100% — в кожної господині напевно є свій любимий варіант кабачкової ікри, я сама десь випробувала 5-6 з різних журналів кулінарних, але цей на мою думку найкращий, щось дуже схоже на магазинну.
але взагалі по так називаємому ГОСТу, то до ікри має йти морква і цибуля,за часник не пам'ятаю... ну за майонези і т.д. мови не може бути,але це єдина страва куда я добавляю магазинний майонез і взагалі купую його тільки для кабачкової ікри раз на рік
Комментарии
следить за комментариямимоїм чомусь кабачкова ікра з морквою не полюбилася... і часник я не додаю мені здається,що кабачкова ікра для нас,як борщ український- скільки господинь,стільки рецептів і смаків
100% — в кожної господині напевно є свій любимий варіант кабачкової ікри, я сама десь випробувала 5-6 з різних журналів кулінарних, але цей на мою думку найкращий, щось дуже схоже на магазинну.
моїм такий вариант смачніший за магазинну http://www.chef.com.ua/recepty/ovoschi/ikra-kabachkova-na-zimu-9215.html#comments
але взагалі по так називаємому ГОСТу, то до ікри має йти морква і цибуля,за часник не пам'ятаю... ну за майонези і т.д. мови не може бути,але це єдина страва куда я добавляю магазинний майонез і взагалі купую його тільки для кабачкової ікри раз на рік
Це в мене теж один єдиний рецепт куди додаю магазинний майонез, перший раз як готувала дуже переживала як він себе поведе , але вийшло все супер
там стільки хімії і консервантів,що ікра ще краще зберігається ,ніж без нього
100%