Кетчуп / Кетчуп чілі

Автор: richinna 4 Сентября 2014
Кетчуп / Кетчуп чілі
Дуже томатний,смачний та ароматний!
Якщо бажаєте кетчуп "чілі" 
то замініть паприку на мелений червоний перець.
Також рекомендую спробувати смачний кетчуп з томатів і фруктів,який теж добре прижився в моїй сім'ї.

Ингредиенты

  • помідори 2 кг.
  • болгарський перець 4-6 шт.
  • цибуля 6 шт.
  • яблука 6 шт.
  • перцюга 1 шт
  • цукор 150 г
  • оцет 50 мл
  • сіль 1 ст. л.
  • паприка 1 ч.л.
  • кориця 1 ч.л.
  • духм'яний перець 5 шт.
  • гвоздика 5 шт
Перець почистити від насіння. 
Насіння можна залишити на приправу.
Порізати великим кубиком.

Також порізати цибулю.
Яблука з шкіркою.
та помідори. 
Скласти все в кастрюлю чи казанок.
Додати перцюгу 
та томити в духовці при 180 град. 3 години.
В мене духовки немає,
тому я варила на плиті 1,5 години без кришки.
Перетерти овочеву суміш через сито
 разом з перцюгою.
Додатково томатно-овочеве пюре 
можна перебити ногою блендера.
Духм'яний перець та гвоздику розтерти в порошок.
Додати до пюре оцет,цукор,сіль 
та спеції. 
Перемішати та варити ще 30 хвилин.


Розлити кетчуп по стерелізованим баночкам та закатати.
Вихід:2,5 л


Смачного!


85

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 6 Сентября 2014
# 0

Мне бы сейчас перцюги пару штук. Осенняя простуда. Иннушик,вышли баночку 

richinna 7 Сентября 2014
# 0

выздоравливай! Я за сутки вылечилась маслом черного тмина и чаем с имбиря!

Marsella 7 Сентября 2014
# 0

Где ж взять масло тмина???

richinna 7 Сентября 2014
# 0

я у мусульман покупаю! не просто тмина,а черного тмина! поищи в нете.

Юльча 7 Сентября 2014
# 0

Фотозвіт по рецепту!

Вчора "на пробу" зробила одну баночку. Сподобалось! Сьогодні — ще одну! Відрізняються трошки по кольору, так як вчорашню робила з червоних помідорів, а сьогоднішню — із залишків помідор — разнокаліберних і різнокольорових, тому і кетчуп вийшов оранжевого кольору. Вийшла смачна штукенція, яку і до страв подавати, і на хліб намастити, і до борщика можна додавати. Порадувало й те, що з рецептом ніякої мороки і зараз всі продукти є з города у великій кількості. З наступної партії помідорів закрию обов*язково ще, тому що ця кількість кетчупу, боюсь, до зими "не доживе"....

Одним словом, Иннусик, велике дякую за рецепт!

richinna 7 Сентября 2014
# 0

На здоров"я! Спробуй ще такий кетчуп з томатів і фруктів

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014