Потрібно:
- Малина 0,5 л
- Цукор 2ч.л.+ 4 ч.л.
- Цибуля ріпчаста(середня) 1 шт.
- Часник 2-3 зубчики
- Сіль 1/2 ч.л.
- Перець чілі(перцюга і т.д.) 1 шт.
- Олія 1 ст. л.
- Бальзамічний оцет 1 ст. л.
- Яблучний оцет 1 ст. л.
Малину проварити з 2 ч.л. цукру декілька хвилин,щоб малина стала м'якою та пустила сік.
Перетерти малину через сито
щоб вийшло малинове пюре без кісточок, приблизно 200-250 мл
На сковороді розігріти олію та протушити в ній мілко порізану цибулю, додати гострий перець і подрібнений часник. Якщо є змога,додайте свіжу нарізану перцюгу без насіння.
Я додала сушений маленький перець,який виявився дуже гострим.
Вилити малинове пюре до сковороди,сіль і цукор та тушкувати 3 хвилини на повільному вогні,помішуючи.
Коли соус почне гуснути влити бальзамік та яблучний оцет,перемішати та тушкувати ще 1-2 хвилини.
Перебити малиновий соус до м'яса блендером.
Якщо Ви додасте мілко нарізану свіжу перцюгу,то соус можна залишити не перебиваючи до однорідності.
Запашний і ароматний малиновий гострий соус добре смакує з індичкою,куркою та свининою.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямилюблю такі ягідні соуси, спробую)
Дякую,Катя! Якщо любиш ягідні соуси,то впевнена,що тобі сподобається
Обожаю такие соусы с мясом!