Ингредиенты
- гарбуз 800 г.
- ковбаски мисливські 200 г.
- кукурудза консервована 1 банка
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- часник 1-2 зубчики
- кетчуп 3-4 ст. л.
- олія
- мелений чорний перець та сіль
- зелень петрушки
Гарбуз почистити від шкірки та нарізати великими кубиками.
Нарізати цибулю : я половину нарізала кубиками , а другу половину - півкільцями.
Нагріти в каструлі 2 ст.л. олії, додати туди цибулю та гарбуз, злегка обсмажити до золотистого кольору.
додати їх разом з кукурудзою та кетчупом до гарбуза з цибулею. Ще додати 250-300 мл. кипятку. Посолити та поперчити. Перемішати.Довести до кипіння.Тушити на маленькому вогні біля 20 хвилин. В кінці додати подрібнений часник.
Подавати рагу гарячим, посипавши зверху нарізаною зеленню петрушки. Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЯке яскраве та веселе рагу! Мабуть, дуже ароматне! Те, що треба у такі сірі дощові вихідні, як зараз у нас!
ДякуюВ такі дощові та сірі дні хочеться якравих та ароматних блюд
А в нас гарна погода!
А у нас сегодня доооооождь целый день
В нас досить холодно
Іннуш, так, мабуть ми усі разом їдемо до тебе!
Для меня все, что с охотничьими колбасками, уже вкусно! А тут ещё и сопутствующие ингредиенты не менее аппетитные!
Я також дуже люблю мисливські ковбаски