Ребра мариновані в медово-гірчичному маринаді і запечені у рукаві з овочами.
Потрібно:
- Ребра свинні 1 кг
- Цибуля 4 шт.
- Морква 4-5 шт.
- Гриби 300 г
- Сіль,перець за смаком
- Гірчиця 1 ст. л.
- Мед 1 ст. л.
- Сік лимону 1 ст. л.
- Олія(краще оливкова) 3 ст. л.
- Кунжут для посики
Ребра порізати, посолити та поперчити.
Змішати мед з
гірчицею і соком лимону.
Влити олію та все добре вимішати.
Полити маринадом ребра та залишити маринуватися при кімнатній температурі.
Тим часом підготувати овочі.
Моркву почистити та порізати брусками.
Цибулю на 4-6 частин.
В пакет для запікання викласти ребра, в маринаді який залишився вимішати цибулю.
Додати в рукав до ребер моркву,цибулю та гриби.
Гриби в мене відварені і заморожені лісові печериці. Можна свіжі печериці.
Все скласти в пакет,посолити поперчити.
Зав'язати та легенько потрусити.
Покласти рукав на деко та запікати в духовці 60 хвилин при темп. 180 град.
Через годину перевернути рукав з ребрами та овочами.
Розрізати зверху та дати ребрам запектися під грилем ще 20 хвилин.
Викласти ребра з овочами на блюдо та посипати підсмаженим кунжутом.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиОчень вкусненько!
Спасибо!
Супер апетитно
Дякую!
мммм как вкусненько, слюнки потекли
спасибо,Натали!
Пошли на мастер-шеф 6 сезон?
Боже упаси!