Сало солене ,сало варене ,сало запечене, сало копчене..... сало...сало...сало.... Українці люблять сало!
З Святом Вас УКРАЇНЦІ!!!
Потрібно:
- Сало тонке на шкірі 800 г
- Грудка куряча 1/2 шт.
- Часник 1 головка
- Спеції для сала 1 ст. л.
- Сіль за смаком
Сало краще взяти з живота з тонкою та м'якою шкірою.
Помити сало та добре добре пошкребти шкіру.
Якщо шкіра груба її можна зняти і потім загорнути нею скручений рулет зверху.
Сало надрізати поперек не дорізаючи до кінця.
Курячу грудку порізати на кубики.
Посипати курку приправою для сала.
Порубати ножем курячу грудку для начинки рулету на фарш разом з приправою
Часник розтерти в ступці з сіллю.
Натерти половиною розтертого в ступці часнику сало,стараючись щоб часник попав в розрізи.
Розкласти курячий фарш в розрізи і на сало.
Та перев'язати рулет з сала з начинкою ниткою.
Покласти рулет з сала з курятиною в пакет для запікання та варити 1 годину в окропі або запекти в духовці 1,5 години.
Гарячий рулет з сала викласти на фольгу, натерти залишившимся часником та загорнути. Коли рулет з сала з куркою охолоне поставити в холодильник або морозилку на 1-2 години.
Нарізати рулет з сала з начинкою гострим ножем та подавати з чорним домашнім хлібом!
Та червоним українським борщем)))
Смачного Вам сала та Веселих Свят!
Комментарии
следить за комментариямиммм.... обожнюю сало, а тут ще й з начинкою
Пригощайтесь!
Борщику захотелось! Ммммм!
А ты выставляла свой рецепт борщика? Если нет — давай на конкурс
Цей борщик в мене з кабачком замість капусти,лінь було бігти за капустою і не було кого послати))))))))))
Ось тобi i новий рецепт! Дякую за пiдказку
Ох--х! Ну, что тут скажешь — хочу всё и сразу! А борщик-то какой малиновый! И кабачок! Вот ведь, и правда, бывает — и капусты нет, и послать...и борща хочется! Супер!
О,Женечка,ты с нами Цвет борща очень красивый у меня получается,есть свои секреты,но жаль фотик не передает именно того оттенка(бордово-малинового)