Свиняча вирізка( в народі солодке м'ясо) - це найбільш цінна частина туші тварини. Вирізка знаходиться в заднепояснічній частині туші, є поперековою м'язовою тканиною, розташована над нирками уздовж поперекових хребців. Як стверджують дієтологи, свиняча вирізка - це практично таке ж пісне м'ясо, як куряча грудка, тому вирізку можна вважати незамінним дієтичним продуктом. Вона містить мінімальну кількість жирів.
Потрібно:
- Солодке м'ясо(вирізка) 2 шт.- 600 г
- Олія 2 ст. л.
- Перець чорний(мелений) за смаком
- Бальзамічний оцет 1 ст. л.
- Тім'ян 2 ч.л.
- Сіль перед смаженням за смаком
Вирізку порізати на 3 частини(10-12 см),поставити "стоячи" і легенько зверху розбити молотком до 2-3 см товщини.
Поперчити, додати олію,бальзамічний оцет,тім'ян та все перемішати.
Залишити на 20 хвилин.
Розігріти гриль,перед смаженням посипати солодке м'ясо сіллю. Смажити вирізку 5-7 хвилин.
Простий маринад,а вирізка виходить соковитою та запашною.
Гриль можна додатково змастити олією, тоді швидше запечуться смужки на м'ясі.
А пересмажувати солодке м'ясо не варто,щоб не було сухим.
Комментарии
следить за комментариямиКак раз купила две вырезки для мяса по-французски http://www.chef.com.ua/recepty/meat/myaso-po-francuzski-ot-ask-a-303.html. Теперь точно одну оставлю для гриля, очень уж аппетитно выглядит!
тогда придется еще спагети варить у меня был расчет одна вырезка на одного человека, по 3 кусочка мяса на душу населения
Кстати,Женечка, где твоё магарычевое блюдо за права?
Да, дождь всё выбраться не даёт — на природе хотели отмечать. Но, блюдо — за мной.
Красотка!!! Поздравляю! но блюдо с тебя
:Спасибо! Теперь главное, чтобы так же подумал инспектор ГАИ при встрече (не дай Бог!).
Красотка!!! Поздравляю! но блюдо с тебя
Теперь крутить баранку можешь
Не только в кухне за столом.
Права водителя положишь
В кармашек тачки за стеклом!
Но чтобы ездилось удачно
Нам нужно карточку обмыть!
Запомни, что в правах двузначным
Должно число напитков быть!
http://www.supertosty.ru/pozdravleniya/povod/s_polucheniem_voditelskih_prav/
О, спасибо! Тогда с меня ведро причитается!
При хорошей закуске и в хорошей кампании-и ведра будет мало
супер!!!!
Обожаю свиную вырезку! Обычно я использую только сухие специи и соль для её приготовления. Твой вариант маринада мне однозначно понравится! При случае буду пробовать. Спасибо!
Спасибо,Яночка! Думаю,тебе понравится