Пиріжки-рулетики з м'ясом на подушці з слив, болгарського перцю, цибулі та томатів.
Смачно та цікаво!
Таку страву можна приготувати в мультиварці.
Потрібно:
- Тісто для вареників чи пельменів 1/2 порції
- Фарш м'ясний 300 г
- Перець болгарський 0,5 кг
- Цибуля 2 шт.
- Томатне пюре зі свіжих помідор 1 скл.
- Сливи сині свіжі 200 г
- Вершкове масло 60 г
- Вода,зелень,спеції
- Олія+вершкове масло по 1 ст.л. для цибулі
Намастити тісто м'ясним фаршем з цибулею та спеціми та закрутити в пиріжок.
З
половини тіста в мене вийшло 18 пиріжків.
Це достатньо на три порції.
Цибулю порізати напівкільцями та пасерувати на олії з вершковим маслом.
З слив видалити кісточку та порізати.
На болгарський перець викласти вершкове масло, дати йому розтопитися та перемішати овочі.
Додати до ратунди з цибулею порізані сливи.
Посолити та приправити спеціями.
Перемішати та влити томатне пюре.
Все добре вимішати та тушкувати три хвилини.
За бажанням до овочів можна додати перець чілі.
Викласти на овочево-сливову подушку рулетики на відстані один від одного.
Влити гарячу воду чи бульйон,щоб покривали рулетики на 2/3 .
Накрити кришкою та тушкувати пиріжки з м'ясом 20-25 хвилин на повільному вогні.
Коли рулетики-пиріжки будуть готові,посипати зеленню та відразу подавати на овочево-фруктові подушці.
Можна поляти сметаною чи вершками.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиВареные пирожки это вареники ?
Заправка-соус очень интересный
ну да,вареники еще называют-вареными пирожками
Я то думала — голубцы!! А это кебабы в тесте! Инна, можно тебя забрать на зиму к нам?
неа, у Вас холодно, а я замерзлюха
В Доме тепло, обогреем, накормим, в баньку сводим!