Смачні запечені курячі шийки,соковиті сердечка та хрусткий лаваш .. ммммм...до холодного пива...)))))
Потрібно:
- Шиї курячі 500 г
- Сердечка курячі 500 г
- Сметана 2 ст. л.
- Гірчиця 2 ч.л.
- Томатна паста 2 ст. л.
- Соус ткемалі 4 ст. л.
- Спеції для курки,перець,сіль за смаком
- Часник(для сердечок) 3 зубч.
- Мед штучний(для сердечок) 1 ч.л.
- Лаваш 2 шт.
Всі інгредієнти для маринаду розділити на дві частини і викласти в дві мисочки.
Одну половину до курячих шийок.
Соус ткемалі в мене домашній.
Добре вимішити,щоб весь маринад покрив курячі шиї та залишити маринуватися на 20-30 хвилин.
До маринаду з курячими сердечками додати ще: мед та подрібнений часник..
Сердечка можна населити на замочені у воді на 10 хвилин дерев'яні шпажки.
Застелити лаваш в два шари на деко та змастити соусом від маринування сердець.
Викласти курячі сердечка та запікати в духовці при 180 градусах 25-30 хвилин.
Теж саме зробити з курячими шиями.
Лаваш можна декілька разів ще змастити маринадом в процесі запікання.
Шиї запікаються на 5 хвилин меньше за сердечка на верхньому та нижньому нагріві.
Смачного і холодного пива!
Комментарии
следить за комментариямиУх ты, какая аппетитная идея к пиву. Никогда не пробовала запеченые шейки, но выглядит очень вкусно. Надо порадовать мужа Вашим рецептом, думаю, ему придется по вкусу такая закусочка.
Моему пришлись по вкусу больше сердечки, а мне шейки т.к. я люблю поиграться с ними и растянуть удовольствие)))))) про лаваш я промолчу,получился большой хрустящий вкусный чипс
Вчера закупила шейки, я тоже люблю косточки пообсасывать, сегодня буду делать
;Надеюсь Вам понравится,жду отчет